Медицински хомеопатичен център, курсове по хомеопатия

Обучение по Хомеопатия

Запознайте се с единственият онлайн курс по Хомеопатия в България, вече и с превод на Български език!

Съвместно с Международната Академия по Класическа Хомеопатия в Гърция с ръководител Проф.Витулкас и Холистичен МЦ “Ханеман” организират за пореден път в България Курс по Класическа Хомеопатия.

Студентите за първи път ще могат да научат основите на Класическата Хомеопатия от последователят на Самуел Ханеман.

Ще гледаме на живо Клинични Случаи от практиката на Проф. Витулкас, как се снема информация и проследява дългосрочно даден пациент.

Начална дата: 05-06 Ноември, 2022

Пълна информация за курса ТУК

Хомеопатичен медицински център Ханеман

Mедицински Център „Ханеман“ е център за алтернативно и холистично лечение на организма с ръководител Д-р Русев. В него работят екип от  висококачествени специалисти с дългогодишен опит и задълбочени познания с психо-соматичните и органни нарушения у човек. Ние разглеждаме организма като едно цяло,т.е.холистично. При нас единствено лекуваме с хомеопатични лекарства и природни средства, извършваме биодиагностика с най-новия апарат ”Оберон” и използваме методите на клиничната психология. Целта ни е да доведем организма в един траен баланс, с който той да се справи по-успешно с болестите на цивилизацията, предизвикани от съвременната медицина. Нашата мисия е да поставим хомеопатията на мястото което заслужава, както и да популяризираме този метод на лечение.

ЗАПАЗЕТЕ СВОЯ ЧАС СЕГА

ОТЗИВИ НА СТУДЕНТИ И ПАЦИАЕНТИ

Доктор Русев е нашият семеен хомеопат от около година. Използваме неговите предписания и препоръки при лечение на различни вируси и боледувания, които носим редовно от детската градина. Резултатите са винаги добри, времето за излекуване чувствително намаля и протичането на вирусните заболявания започна да става много по-леко за детето.

Това, което най-много ни харесва в работата на д-р Русев е начина, по който изключително прецизно води подробен картон за всеки пациент с всички протекли заболявания, предписани лекарства и резултати от тяхното въздействие. Това е нещо, което лекарите в днешно време масово не правят, а проследяването на пациента е едно от най-важните неща за неговото излекуване. Много сме доволни от работата на д-р Русев и отношението му към нас.

Лика Любо и Мартин, сем. Боеви

Здравейте, Казвам се Цветелина Паунова и съм майка на петгодишно дете. Преди три години попаднах на интернет сайта на д-р Русев,защото детето ми много боледуваше,и исках да намеря лекуване без антибиотици. Хомеопатията,която той прилага помогна на детето ми. В момента детето ми посещава детска градина и аз съм спокойна,защото д-р Русев се грижи за моето дете.

Цветелина Паунова

Детето ми е на 4г.5м. Посещаваме Хомеопатичният център,в който работи Д-р Русев и сме много доволни, защото от както се лекуваме с хомеопатия не сме давали никакви антибиотици и химически лекарства. Боледуванията на детото ми спряха напълно. Пожелавам всеки да опита метода на хомеопатията и да се довери на Д-р Русев и неговия екип.

Дарина Иванова

Ние посещаваме МЦ“Ханеман“ от скоро,но това което видях и това което се случи там ме учуду много .Лекарите там лекуват единствено и само с хомеопатични лекарства.Не вярвах,как тези топченца могат да помогнат при такива сериозни заболявания. Детето ми беше с много висока температура и още даденото там лекарство му повлия. Съпругът ми отиде също на преглед в Центъра и след месец вече имаше подобрение на кръвното налягане и болките по ставите,които го мъчеха от години. Майка ми имаше аритмия. След 2-3 месеца лечение тя намали лекарствата за нея и се чувста значително по-добре. Нека да има повече хора,които лекуват с хомеопатия и си разбират от работата,както тези лекари-хомеопати в Медицински център-Ханеман.

Деян,Мария,Ники и Васка Христови

Д-р Русев е удивителен човек и професионалист. Помогна ми да преодолея едногодишната психическа и физическа криза, в която бях изпаднала след неочаквана болестна диагноза с точното хомеопатично лекарство. След по-малко от месец всички мъчителни симптоми бяха изчезнали. Не смеех да споделя дори с приятели, толкова беше невероятно. Вече нямах топли вълни, бодежи и болки в мускулите, кожата ми се изчисти, камъка в бъбрека се стопи, кистата на яйчника се смали, кървенето при изхождания спря, зъбите вече не ме боляха. Бих искала да благодаря на д-р Русев и да му пожелая здраве и успехи в областа на хомеопатията.

Мариана Илиева

Много съм доволна от психологическите консултации. Те са точно това от което имах нужда. Психологът съумява да предразположи пациента и да стигне до същността на проблема. Той изгражда много бързо доверие и пациента се чувства свободен, да бъде себе си и да споделя. Изключително спокойна атмосфера.Целият екип е много мил и добър.

Габриела Павлова

Възползвахме се от услугите на Центъра цялото семейство. Мога да кажа едно. Благодаря и суперлативи за интелигентното отношение на хората работещи там ! Благодаря че ги има !

Камелия

ГАЛЕРИЯ

ПОСЛЕДНИ ВИДЕА

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept
Виж всички видеа